Folk og Natur

Grokraft
Folk og Natur

Folk og Natur (se vedtægterne) er en forening, der siden 2014 har arrangeret sommerlejre. Det er standset nu. Vi har skaffet udstyr og materiel for cirka ½ million kroner. Planen er, at vi skal starte et Natur-Kultur-Mødested, hvor vi igen vil arrangere sommerlejre, men have et helårs projekt - med navn Grokraft. Flere og flere har indset, at vi skal forene vore kræfter. Vi skal have nogle natur-kultur-mødesteder, hvor alle mødes krop-til-krop, inspirere hinanden, koordinere planer og aktioner - og vigtigst - begynde at opbygge den nye sociale virkelighed, som ligger på den anden side af alle de nuværende kriser.


Alle bidrager økonomisk til at opstarte første natur-kultur-mødested. Det skal være et fristed, hvor alt i princippet er gratis. Men der skal også være arrangementer, der giver penge til at starte nummer 2 sted osv.


Stedet skal ejes af en fond. En forening skal have en årlig generalforsamling. Det skal en fond ikke. I fondens vedtægter står: "Aktiviteterne skabes ud fra de enkelte deltageres engagement, forståelse, erfaringer og idéer. Det er tilladt at begå fejl og lære af det. I stedet for fælles beslutninger stræber vi efter at koordinere os med hinanden. Læring foregår efter principperne learning-by-doing og ansvar for egen læring".

Grokraft's hjemmeside er der en lang række "sociale værktøjer", som allerede nu kan tages i brug, og som supplerer et fristed. Vi opfordrer alle til at oprette en profil på www.grokraft.dk - og tage de mange muligheder i brug. Alt er non-profit.

Vi, der har startet Grokraft og Folk og Natur, er ældre erfarne aktivister, der nu ikke er medlemmer af nogen politisk gruppe, parti organisation mm. Vi kender de fleste grupper - også indefra - men vi har frigjort os fra fortiden og mener, at alle de forskellige bevægelser skal samarbejde på en ny og tættere måde, hvis vi skal komme igennnem årene frem til 2030 uden at gå til i afmagt.


Bliv medlem af foreningen
Folk og Natur


Dit navn:Din emailadresse:                   

- fleksibelt kontingent -

Vi ønsker, at alle bliver medlemmer.


Folk og Natur har fleksibelt kontingent-system, hvor man betaler, hvad man har råd til. Alle Folk og Naturs penge går til udgifter i forbindelse med foreningens aktiviteter. Systemet går ud på, at meget rige betaler mange penge i kontingent, mens andre betaler mindre, og fattige er medlemmer uden at betale penge.
Betal til Merkur bank, reg.nr 8401 konto 1044124.